Bükki Kilátások 2020 Classic teljesítménytúra

A nevezési lap mezőit értelemszerűen töltsd ki.

A nevezéseket egy napon belül e-mailben visszaigazoljuk. Ha ez nem történik meg, kérjük a nevezés megismétlését. A beérkezett nevezések hamarosan megtekinthetők Egyesületünk honlapján

A nevedet a honlapunk "eredményértesítőjében" közzétesszük, a többi adataidat bizalmasan kezeljük. A mobilszámot a kapcsolattartás lehetősége érdekében a túra végéig őrizzük meg. Az űrlapon történő nevezés előnevezésnek minősül.


A túrán indulók létszáma korlátozott, ezért csak előregisztrációval lehetséges a résztvétel.
A túra nevezési díját előre, az Egyesület számlaszámára utalva, a szállás illetve étkezés igénybevétele esetén annak díját a helyszínen kell megfizetni.

A felsőtárkányi célból autóbusz indul a szilvásváradi rajtba 7:45-kor. Személyautókkal parkolni a BNP látogatóközponttól 400 méterre, a Faluház parkolójában lehet.

Jó túrázást, szép (kilátó)időt kívánunk!


Szabályzat

A rendezők fenntartják a jogot, hogy veszélyhelyzetben az útvonalat módosítsák, illetve a túrát töröljék. Ebben az esetben a nevezési díjat visszautaljuk

Az útvonal csaknem teljes egészében a Bükki Nemzeti Park területén, jelzett turistautakon halad, melyekről letérni tilos. Az útvonal közutat keresztez, a túrázók fokozott figyelemmel keljenek át!

Ajánlott felszerelés
Bükk hegység turista térképe, mobiltelefon, pénz, lámpa tartalék elemekkel. Mivel a túra útvonalának nagy része 6-800 méteres magasságban vezet, téli körülményekre is lehet számítani. Ezért mindenki fontolja meg milyen felszereléssel indul.

Útvonal ellenőrzés
Az útvonalon ellenőrzőpontokat jelölünk ki és üzemeltetünk. A kiírásban megadott útvonalról letérni tilos. A rendezők fenntartják a jogot, hogy be nem jelentett helyeken is ellenőrizzék a túrázók áthaladását. A pályán ellenőrző pontok lesznek. Az ellenőrző pontokon tájfutó szúróbélyegző lesz, amivel az itiner-ellenőrzőkartonra kell pecsételni, a pont sorszámának megfelelő négyzetbe.

Környezetvédelem

A frissítő pontokon csomagolt ételt, italt a résztvevők nem kapnak. A túra során keletkezett szemetet szelektív hulladékgyűjtőbe helyezzük.

A FRISSÍTŐPONTOKON EGYSZER HASZNÁLATOS POHÁR NEM LESZ. LEGYÉL ZÖLD, LEGYEN SAJÁT POHARAD!


Egészségügyi ellátás, elsősegély

A túra időtartama alatt az emberes frissítőpontokon korlátozott segítség igénybe vehető, ill. kijelölünk egy „menekülőpontot”, ahol a feladó versenyzők átmeneti melegedőt igénybe vehetnek (Tamás kúti ház). A résztvevőknek azonban tudomásul kell venniük, hogy a terep jellege, adottságai miatt a segítség kijutása egy esetleges sérülés helyszínére időigényes, lehet. Minden résztvevőnek kötelessége kiemelten ügyelni saját, és a többi résztvevő testi épségére, és ha szükséges, segítenie az esetleg balesetet szenvedett sporttársának.

Felelősség
A nevezéssel a résztvevők tudomásul veszik, hogy a Bükki kilátások Classic nehéz terepen zajlik, és sikeres teljesítése megfelelő fizikai és mentális felkészültséget, valamint tapasztalatot igényel. Bármely résztevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A túra etikája
Tiszteld és becsüld meg magad és a többi résztvevőt: ne csalj!
Tiszteld a rendezőket és a segítőket: szabadidejüket áldozzák érted!
Tiszteld az érintett települések lakóit: befogadják a túrát és a résztvevő túrázókat!
Tiszteld a természetet: ne dobj el semmilyen szemetet, és ne térj le a kijelölt útról!
Minden résztvevő köteles segítséget nyújtani veszélyhelyzetben!

Diszkvalifikáció
Kizárható a túrából az a résztvevő aki:
- ellenőrzőpontot kihagy,
- nem a megadott útvonalon halad,
- bármilyen szállítóeszközt igénybe vesz,
- szintidő után ér be az ellenőrzőpontra vagy a célba,
- doppingol,
- nem nyújt segítséget veszélyhelyzetben,
- szemetel, a természeti vagy épített környezetben kárt tesz,
- sértegeti vagy inzultálja a rendezőket, résztvevőket vagy az önkéntes segítőket.

Szerzői jogok
A túrán a résztvevőkről fényképek, videó-felvételek készülhetnek, ezek szerzői jogát a rendezők birtokolják, azt szabadon felhasználhatják.

Nevezési tudnivalók: 

A versenyre kizárólag előzetes nevezést fogadunk el. A nevezési díj 4000Ft, amit az Egyesület honlapján közzétett számlaszámra kérjük utalni. A nevezési határidő és a nevezési díj beérkezésének határideje: 2020.02.27 
  *
Nem / Sex *
Táv / Distance *
(70 remaining)
 +
Csomagszállítást kérek a rajtból a célba. A szállítás díja 200 Ft/csomag *
Milyen meleg ételt kérsz a célban? A célban meleg egytálétel kérhető, 1000 Ft/adag, a nevezési díjjal együtt kell számlánkra utalni. A beérkezési határidő: 2020.02.27 *
A felsőtárkányi célból autóbusz indul a szilvásváradi rajtba 7:45-kor. Szeretnél-e buszos szállítást igényelni a CÉL-RAJT útvonalon? A szállítás díja 1500 Ft/fő, a nevezési díjjal együtt kell számlánkra utalni. A beérkezési határidő: 2020.02.27 *
Powered byFormsite